Графіки відключення світла у Дніпрі та області: в ДТЕК звернулися до абонентів

Дніпро та область отримала ліміти на завтра, 6 червня, від НЕК Укренерго. Їх має вистачити, аби прожити четвер без графіків стабілізаційних відключень.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на ДТЕК Дніпровські електромережі.

В компанії зауважили, що якщо буде перенавантаження, доведеться вводити графіки стабілізаційних відключень, як це відбулося вчора під вечір.

Графіки стабілізаційних відключення ввели інші оператори системи розподілу. Зокрема, Центральна енергетична компанія (ЦЕК) застосовує їх на своїх мережах високої напруги. Через це у деяких клієнтів ДТЕК теж може зникати світло.

Якщо у вас зникла електрика, перевірити інформацію ви можете за посиланнями:

Щоб не допустити застосування відключень по області, кожен з нас має зменшити використання світла. "Відключити кондиціонер або принаймні збільшити обрану температуру, щоб він споживав менше електрики. Помити посуд руками, а не в посудомийці. Оптимізувати прання. Зберігати в термосі гарячу воду на чай, щоб не гріти її знову. Витягати з розеток прибори, які не використовуються, бо в «сплячому режимі» вони теж «зʼїдають» електроенергію… Такі прості кроки – величезна допомога енергосистемі!", – пояснили в ДТЕК.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment