Ворожий БпЛА поцілив у рейсовий автобус з пасажирами: ситуація в регіоні станом на ранок

Розпочалась вісімсот тридцять четверта доба широкомасштабного російського вторгнення. Сьогодні вночі сповіщення про небезпеку для Дніпропетровщини протягом ночі лунали двічі. Перше попередження про небезпеку почалось о 23:47 і завершилося о 01:14. Друга повітряна тривога була оголошена з 01:59 по 02:32. Загалом сигнал небезпеки протягом ночі тривав 2 години. Безпекова ситуація в регіоні станом на ранок.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що на Нікопольщині було гучно через удари російської артилерії та дронів-камікадзе.

Ввечері потерпали сам Нікополь, Марганецька та Червоногригорівська громади.

Вранці – знову прилітало по райцентру. Ворожий БпЛА поцілив у рейсовий автобус. Він загорівся, рятувальники пожежу оперативно загасили. Постраждали люди, які знаходилися всередині. Це чоловіки 52, 65 і 73 років. І 38-річна жінка. Також через атаки окупантів у місті пошкоджені інфраструктурний об'єкт, дев'ятиповерхівка, 3 приватні будинки, господарська споруда. Побитий автобус. Знищений гараж, ще один – понівечений. Зачепило газогони та лінії електропередач.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment