Вибухи у Дніпрі: внаслідок ракетної атаки є постраждалі

Сьогодні під час повітряної тривоги війська рф здійснили ракету атаку по Дніпропетровщині. Близько 16:43 у Дніпрі пролунали вибухи.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

В Повітряних Силах ЗСУ о 16:38 попередили про керовану авіаційну ракету у напрямку Дніпра. Вже о 16:43 мешканці Дніпра почули звуки вибухів.

В ОВА повідомили, що в результаті атаки є постраждалі. За попередньою інформацією, це п'ятеро людей. Всі деталі ще уточнюються.

"Не допомагайте ворогу. Нічого не фотографуйте і не викладайте в мережу. Повітряна тривога триває. До відбою залишайтеся у безпечному місці – бережіть себе", – написав голова Дніпропетровської війсьвокої адміністрації Сергій Лисак.

Пізніше Сергій Лисак додав, що через ракетну атаку у Дніпрі пошкоджений один із закладів освіти.

"На щастя, в момент удару всі діти були в укритті. Це вберегло здоров’я та, можливо, й життя хлопців і дівчат. Дякую за роботу педагогам. За їхні злагоджені дії. І ще раз прошу: завжди дотримуйтеся правил безпеки. Це рятує", – додав Сергій Лисак.

Змушені вкотре нагадати, що надмірна інформаційна увага шкодить Силам оборони України. Звертаємось до громадян, представників ЗМІ та лідерів громадської думки: ми боремося проти хитрого та підступного противника, який вивчає наш інформаційний простір для вчинення подальших терористичних дій проти України.

Закликаємо не поширювати жодної інформації про роботу підрозділів протиповітряної оборони та дотримуватися простих правил оприлюднення інформації:

  • Не розповсюджуйте інформацію без відома офіційних структур щодо підготовки та ведення ЗСУ бойових дій;
  • Не транслюйте/знімайте переміщення військової техніки;
  • Не фіксуйте місця обстрілів та роботу ППО;
  • Не повідомляйте інформацію про місця виробництва/збуту нових видів озброєння.

Розповсюдження даних матеріалів шкодить обороноздатності країни та карається позбавленням волі на строк від 3 до 12 років, залежно від ступеня тяжкості злочину.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment