Уламки стелі, пиріжки зі склом та сльози батьків: як російська ракета пошкодила школу у Дніпрі

Потрощена їдальня, актова зала, фасад та вікна. Таке війська рф зробили з коледжем у Дніпрі. Вони запустили ракету прямо коли там проходили заняття. Добре, що там було хороше укриття, куди спустились учні та вчителі.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на голову Дніпропетровської обласної ради Миколу Лукашука.

Після сигналу тривоги і попередження про ракетну небезпеку, діти чимдуж бігли в укриття. Позалишали відкриті зошити, підручники та перекуси прямо на партах.

До сьогоднішнього вечора тут було комфортне середовище для навчання. А тепер – побитий посуд, стіни, поламані навпіл двері та розкидана стеля з підвіконнями… Парти зі стільцями, зошити з книжками, перекуси та пиріжки на кухні, які привезли дітям – все покрило склом.

Головне – всі живі. Батьки зі сльозами забирали дітей. Майже всіх відвезли до дому. Та деякі опинились в лікарні.

Поранення отримали четверо учнів та двоє співробітників, коли вже повз вікна добігали до укриття.

"Я хочу подякувати викладачам коледжу за злагоджені дії, за те, що вчасно зібрали всіх у сховищі. Якби не це, важко уявити наслідки. Тим паче, що у закладі перебувають діти ВПО і ті, що знаходяться там на цілодобовому перебуванні", – зазначив Лукашук.

Загалом через сьогоднішню ракетну атаку рф на Дніпро постраждали 18 людей. Окрім коледжу, пошкоджено дитячий садок та підприємство.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment