Масштабні пожежі, повалені дерева та обмеження руху: наслідки стихійного катаклізма на Дніпропетровщині

Сьогодні на Дніпропетровщині спостерігається надзвичайно сильний вітер. Він стихне не дуже скоро, але вже встиг наробити шкоди. Комунальники, енергетики та рятувальники працюють у посиленому режимі.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

В області багато повалених дерев та гілок. У Дніпрі до КП «Міськзеленбуд» вже надійшло 110 викликів. Над ліквідацією наслідків великого вітру працюють 7 бригад підприємства. І заявки продовжують надходити.

У Дніпрі на вулиці Павлова через сильний вітер на дорогу впала тополя та обірвала дроти. На місці події працюють надзвичайні служби та патрульні. Рух по Павлова у напрямку Набережної Заводської від вулиці Академіка Белелюбського тимчасово перекрито.

Через сильні пориви вітру на вулиці Незалежності у Дніпрі гілля дерев впали на проїжджу частину. Вони перегородили праву смугу руху у напрямку торговельного центру "Аполло". Обірвана контактна мережа тролейбусів.

Також вітер шкодить роботі електротранспорту у Кривому Розі. Там дерево впало на тролейбусні контактні мережі та електродроти.

У Дніпрі по вулиці Робочій дерево впало на дві автівки, припарковані на огородженій стоянці.

В області є масштабні пожежі. Горить сухостій на полях та в лісі у Новомосковському та Криворізькому районах. Наймасштабніша пожежа у Кам'янському районі біля Голубих озер. Там вогонь дістався до туристичної бази. Пожежа тільки збільшується, а спроби загасити, ускладнюються сильним вітром. Дим досягнув дороги. Через нього шлях між лівим берегом Кам'янського та селом Елизаветівка ускладнений. Хтось їде, деякі автівки розвертаються.

Дніпрян та гостей міста прохають дотримуватися правил паркування, аби не заважати комунальникам у ліквідації аварійних заявок.

При виявленні поваленого дерева або гілля у Дніпра, можете звернутись на гарячу лінію Дніпровської міської ради за одним з телефонів (безкоштовні): +380 (56) 732 12 12 +380 (95) 732 12 12 +380 (96) 732 12 12 +380 (73) 732 12 12.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment