Безоплатний проїзд у Дніпрі: як отримати учнівський квиток

У Дніпрі школярі мають право на учнівський квиток та пільги, який він надає. Йдеться про безоплатне пересування в електротранспорті та знижку -25 % на автобусні маршрути.

Про це під час брифінгу повідомила заступниця начальника відділу інновацій та висвітлення діяльності КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» Дніпровської міськради Софія Приліпко, передає редакція сайту 056.

Комунальне підприємство «єДніпро» продовжує опрацьовувати анкети на отримання квитка для учнів, що вперше пішли до школи. На сьогодні їх подали вже 3 000 батьків першокласників.

"Учнівські дітей, батьки яких надали всі дані вчасно, вже були виготовлені та передані до закладів освіти. Це 2 000 квитків. Процедура заповнення анкет на отримання триває. Тому радимо батькам якнайшвидше заповнювати анкету", – розповіла Приліпко.

Це можна зробити за посиланням: cabinet.dniprorada.gov.ua або взяти паперовий варіант у школі і потім туди ж і принести.

Вона також нагадала, що у дітей-ВПО також є право на учнівський. З початку повномасштабного вторгнення рф учнівські квитки у Дніпрі отримали 7 256 дітей-переселенців.

"Для отримання квитка слід надати до свого закладу документ, що підтверджує статус внутрішньо переміщеної особи. Обов’язкова умова – бути зареєстрованим у закладі загальної середньої освіти міста Дніпра. А також необхідно заповнити паперову анкету з інформацією щодо одного з батьків учня та інформацію щодо дитини. Анкету можна отримати у свого класного керівника. Вона проходить верифікацію й учнівський відправляється на друк. Виготовлення квитка займає 21 день", — зазначила Приліпко.

Вона також додала, що зараз надходить багато запитів від приватних закладів освіти щодо їхнього приєднання до проєкту «Учнівський квиток міста Дніпра». Із 1 січня 2025 року буде розроблено процедуру щодо залучення приватних закладів загальної середньої освіти, що розташовані на території обласного центру.

Щодо учнівського квитка можна звертатися на гарячу лінію КП «єДніпро»: 067-876-94-49, 050-876-94-49, 063-876-94 -94 з понеділка по четвер з 09:00-18:00, у п’ятницю з 09:00-16:45.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment