Пожежа на підстанції та атака по ремонтній бригаді: в Міненерго розповіли про наслідки обстрілів

Минулої доби війська рф завдали шкоди енергосистемі України. Також внаслідок обстрілів поранено енергетиків.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Міненерго.

Дніпропетровська область: внаслідок атаки БПЛА на підстанції виникла пожежа. При цьому знеструмлювались побутові та промислові споживачі. Загорання ліквідоване. Також внаслідок бойових дій на кількох підстанціях вимикалось обладнання, при цьому знеструмлювались побутові споживачі та місцева промисловість. Живлення для усіх споживачів відновлено.

Донецька область: внаслідок обстрілу відключилась повітряна лінія. Споживачі не знеструмлювались. Чернігівська область: через атаку БПЛА знеструмлювались підстанції, побутові споживачі та місцева промисловість. Живлення частково відновлено за резервною схемою.

Сумська область: під ворожу атаку дроном потрапила ремонтна бригада, внаслідок чого водій отримав поранення, його доставлено у лікарню.

Чернігівська область: під час атаки БПЛА на енергетичний об’єкт троє працівників отримали посічені поранення. Усіх постраждалих доставлено до лікарні.

Минулої доби енергетики відновили живлення для 38 684 споживачів, знеструмлених внаслідок бойових дій та технологічних порушень. Загалом через бойові дії та техпорушення на ранок залишаються без електропостачання 545 населених пунктів.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment