Зростальний Місяць у вересні 2024: дати сприятливих та складних днів

З 4 до 17 вересня буде зростальний Місяць. У цей період переважають практичність і користь у всьому. Гармонійних аспектів набагато більше, ніж напружених.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на астрологиню Марину Скаді.

4 вересня Молодик у Діві визначає основні тенденції аж до місячного затемнення 18 вересня. Треба підбити підсумки попередніх 6 місяців. Сприятливий час для розширення соціальних контактів, підтримки активного статусу трудового колективу, а також лікування та косметологічних процедур.

Сприятливо спілкуватись, вести переговори, влаштовувати зустрічі. Неприємності минулого місячного місяця залишаються позаду, що дозволяє побачити щасливі шанси та багато покращити у своєму житті. Але працювати доведеться напружено та самовіддано.

5 вересня – зростальний Місяць у Терезах. Цього дня здоровий психологічний клімат дозволяє знайти спільні точки дотику із спірних питань, домовитися про співпрацю, усунути конфлікти та зблизитися з коханою людиною.

6 вересня – зростальний Місяць у Терезах. Сприятливий день як для особистих, так і соціальних взаємин. Вдалий час для пошуку житла, угод купівлі-продажу, пошуку захисту та заступництва, вирішення важливих питань за кордоном, переговорів, юридичних консультацій, романтичних зустрічей.

7 вересня – зростальний Місяць у Скорпіоні. Аспекти дня дарують енергійність, сміливість та заповзятливість. Багато людей з ентузіазмом, натхненням і винахідливістю досягають поставленої мети. Підхожий час для творчої та інтелектуальної роботи. Прекрасна можливість посилити свою емоційну природу та покращити якість життя за допомогою раціонального розуму.

8 вересня – зростальний Місяць у Скорпіоні. Прокидаються обережність, здоровий глузд, організаційний талант, присутній консерватизм, відвертість. А це допомагає подолати труднощі на шляху досягнення своєї мети та закріпитися на досягнутому. Гарний час для пошуку роботи, співбесід, звернення за допомогою до впливових людей, зустрічей з інвесторами та обговорення спільних проєктів.

9 вересня – зростальний Місяць у Скорпіоні. День покаяння, очищення та трансформації. Можливі емоційні зриви, люди несхильні до продуктивного обговорення питань, дивують одне одного дивною та деструктивною поведінкою. Необхідні терпіння та емоційна сила, щоб упоратися з чутливими чи важкими проблемами у взаєминах. Життєрадісність та активність з'являється ближче до вечора.

10 вересня – зростальний Місяць у Стрільці. Відсутність аспектів між Місяцем та іншими планетами говорить про те, що ніхто не заважає, ніщо і ніхто не впливає на природний стан як окремої людини, так і суспільства загалом. Добре укладати угоди та подавати заяви, запити до різних адміністративних органів, оформляти документи.

11 вересня – зростальний Місяць у Стрільці. Не варто розраховувати на вдалий збіг обставин. У професійній сфері на кожному кроці виникають складнощі, конфлікти з колегами та керівництвом. Аспекти дня вимагають уваги до деталей, ґрунтовного та старанного виконання своїх зобов'язань – лише в цьому випадку буде користь від виконаної роботи. І лише поряд з дорогими та близькими людьми з'являється емоційна стабільність та спокій.

12 вересня – зростальний Місяць у Козерозі. Посилюється інтуїція, розумова активність, комунікативність. Гарний час для навчання, самоосвіти. За дотримання всіх нормативно-правових нюансів добре вдається планування та початок важливих справ. Несприятливий для оперативних втручань.

13 вересня – зростальний Місяць у Козерозі. Взаємини можуть заграти новими фарбами через час. Не варто очікувати бурхливих романів – натомість з'явиться можливість створити міцні та довгострокові спілки. День сприятливий для фінансових справ, страхування, фінансових операцій.

14 вересня – зростальний Місяць у Водолії. Прокидається інтерес до нового, на думку спадають несподівані ідеї. Не бійтеся пробувати все еволюційне, ухвалювати нестандартні рішення, надихаючи всіх довкола.

15 вересня – зростальний Місяць у Водолії. Щаслива нагода присвятити час романтичному партнеру, сім'ї, дітям, тобто. всьому, що приємно, кого любите та цінуєте. Сприятливий день для тих, хто перебуває за кордоном, вирушає у подорож чи переїжджає на нове місце проживання.

16 вересня – зростальний Місяць у Водолії. Напружений день – у людях посилюється пристрасть, конфліктність, індивідуалізм. Неможливо проводити переговори, планувати справи. Особливо складно жінкам. Імпульсивність, саркастичність, ексцентричність, різкість справ і суджень заважають конструктивному діалогу.

17 вересня – зростальний Місяць у Рибах. Всесвіт спонукатиме нас до того, щоб ми нарешті "звели рахунки" з минулим. І напередодні повного місяця 18 вересня, який є також місячним затемненням, легше і найкраще це зробити. Тому варто упорядковувати своє життя, пробачити себе за минулі помилки, щоб підготуватися до нових пригод і можливостей, які прийдуть у наше життя після осіннього коридору затемнень.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment