Оновіть додаток “Дія” та отримуйте до 3000 грн щомісяця: коли надходитимуть виплати

Із понеділка, 2 вересня, стартувала програма "Національний кешбек". За нею українці компенсуватимуть 10% витрат на придбання товарів вітчизняного виробництва. У Дії розпочався бета-тест.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає редакція сайту 056.

За його словами, щоб отримувати до 3 тисяч гривень щомісяця, треба оновити застосунок до найновішої версії та обрати послугу «Національний кешбек». У застосунку треба вказати номер спеціальної картки, на яку щомісячно зараховуватиметься кешбек.

"Президент ініціював програму для підтримки українського бізнесу та громадян, її реалізує Мінекономіки, а щоб отримувати кешбек було так само просто, як замовити таксі, запустили Нацкешбек у Дії. Перший місяць програма працюватиме у форматі бета-тесту.

Щоб долучитися, спершу відкрийте спеціальний рахунок у банку, а потім виберіть у застосунку послугу Національний кешбек. Отримані кошти витрачайте на комунальні, медичні послуги, транспорт, мобільний зв’язок, спорт, кіно або задонатьте на Сили оборони чи інвестуйте у військові облігації. Підтримуйте економіку — вибирайте українське", – написав Федоров.

Нарахований кешбек буде доступний для перевірки у застосунку «Дія» вже наступного дня після купівлі товару чи послуги, а виплати кешбеку здійснюватимуться раз на місяць – до 20 числа наступного місяця, тобто компенсацію за вересневі придбання споживачі отримають на спеціальному рахунку до 20 жовтня.

До того ж кошти кешбеку не вдасться зняти готівкою – їх можна використовувати лише для безконтактних платежів.

Передбачається, що кошти, нараховані як кешбек у 2024 році, можна буде використати до 31 січня 2025 року в межах фінансування програми. Якщо ж «Національний кешбек» продемонструє ефективність у стимулюванні вітчизняного виробництва та в підтримці економіки, є висока ймовірність продовження та розширення проєкту.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment