Внаслідок обстрілів Дніпропетровщини збільшилась кількість постраждалих: ситуація станом на вечір

Завершується дев'ятсот п'ятнадцята доба широкомасштабного російського вторгнення. Війська рф продовжують тероризувати мирне населення Дніпропетровщини.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Керівник Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що цілий день агресор бив по Нікопольщині. Потерпали Нікополь, Мирівська, Червоногригорівська, Покровська, Марганецька громади.

Загалом у районі 8 постраждалих. Одна людина загинула. Пошкоджені 6 багатоповерхівок і приватний будинок, господарська споруда. Понівечені інфраструктура, підприємство, сонячні панелі, магазин, 5 автівок і 2 автобуси. Зачепило лінії електропередач та газогін. Сталося кілька пожеж.

Також маємо уточнені дані щодо ранкової атаки. Через неї є травмована і у Криворізькому районі. У 42-річної жінки різані рани. Їй надали меддопомогу. Стан задовільний, лікуватиметься вдома.

Там внаслідок падіння є пошкодження машин, ліній електропередач, спалахи трави. При цьому в деяких місцях на землі є уламки і навіть бойові частини, що не спрацювали. Працюють рятувальники та вибухотехніки.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment