Доброчинність за перемогу: Магучіх роздала олімпійські призові ЗСУ та зооволонтерам

Легкоатлетка з Дніпра, яка стала чемпіонкою Олімпійських ігор 2024 Ярослава Магучіх, як і обіцяла, віддала гроші з гонорару на доброчинність. Кошти пішли на ЗСУ та притулок для тварин.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Спортсменка зі стрибків у висоту тисяч гривень задонатила благодійному фонду "Янголи Азову". Військова Олена Толкачова подякувала їй.

"Мене приємно вразило, коли просто ввечері я отримала повідомлення про донат у розмірі 500 тисяч від української олімпійської спортсменки Ярослави Магучіх.

Хочу подякувати від імені команди "Янголів Азову", важкопоранених бійців та їхніх родин.

Ці кошти ми спрямували на оплату лікування військових з важкими нейротрамами та черепно-мозковими травмами, які перебувають у реабілітаційному центрі", – написала вона.

Також Ярослава не забула про братів наших менших братів. Чемпіонка переказала українським зоозахисникам один мільйон гривень. Кошти надійшли на рахунок організації UAnimals та чотирьох притулків для тварин.

Ярослава пояснила настільки важливо допомагати тваринам.

"Зараз в Україні дуже багато безпритульних тварин, і притулкам потрібна підтримка, щоб подбати про кожного. Крім фінансової та волонтерської підтримки, ви можете брати тварин із перевірених притулків у свої сім’ї, незалежно від породи. Мій кіт теж із притулку і теж безпородистий, але він найкращий у світі та мій улюблений стрибун. Тож якщо у вас є можливість врятувати тварину — врятуйте" – пояснила легкоатлетка.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment