Викладач Кам’янського коледжу Роман Трофіменко – серед найкращих молодих діячів Дніпропетровщини

Напередодні Дня молоді у Дніпрі відбулися урочистості, на яких було відзначено найактивніших та найталановитіших представників молодого покоління. Цьогоріч, за ініціативи голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Сергія Лисака, вперше була вручена обласна премія молоді Дніпропетровщини.

Визнання творчих та культурних досягнень

Серед 20-ти лауреатів, які отримали нагороди за свої досягнення, особливо відзначився Роман Трофіменко – викладач Кам’янського фахового музичного коледжу. Його творчий внесок у розвиток культури регіону був високо оцінений у номінації “Творчі та культурні досягнення”, – повідомляє Культура сьогодні.

Під час урочистостей молодь області привітав очільник профільного міністерства Матвій Бідний. У своєму зверненні він зазначив, що Дніпропетровщина є одним із лідерів України за потужністю молодіжного руху, підкреслюючи важливу роль, яку відіграють молоді люди в розвитку регіону та країни.

До привітань приєдналася і легенда українського театру та кіно Ада Роговцева, яка висловила теплі слова на адресу лауреатів премії та підтримала молодь у їх прагненні досягати нових висот.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment