Потрійна “бавовна”: в рф заявили про атаку на аеродроми та збиття 117 дронів

Сьогодні вночі в росії лунали вибухи. Міноборони країни-агресорки заявило, що Україна запустила по військових цілях на території рф понад сотню безпілотників, і вони збили чотири тактичні ракети та 117 БпЛА. Попередньо, є знищена авіація окупантів.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на УП.

Повідомляється, що 37 дронів і 4 ракети нібито знищили над територією Курської області, ще 37 БпЛА – над Воронезькою областю. 17 безпілотників нібито збили над Бєлгородською, 11 – над Нижньогородською, 9 – над Волгоградською, 3 – над Брянською, 2 – над Орловською та 1 – над Ростовською областями рф.

Ймовірно дрони атакували три російські військові аеродроми:

  • Борисоглібський аеродром Воронезької області. Виникла пожежа.
  • "Балтимор", що у Воронежі. На цьому аеродромі базуються літаки СУ, які з початку 2024 року скидають керовані авіабомби на Харківську область.
  • "Саваслейка", ворог зазвичай підіймає винищувачі МіГ-31 К, які можуть нести ракети "Кинджал". Згідно з відкритими даними, на ній дислокована філія 4-го Державного центру підготовки авіаційного персоналу та військових випробувань. Місцеві пабліки повідомляють "про 10 прильотів" по цій авіабазі. Також стверджують, що проїзд у Кулебаки перекрили.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment