Зайшов в супермаркет по приманку для риби: у Дніпрі врятували Євгена, який потрапив під авіаобстріл Костянтинівки

У Дніпрі рятують 63-річного Євгена, який сильно постраждав через ворожий авіаудар по Костянтинівці 9 серпня. Тоді через обстріл ракетою Х-38 травмувались 44 мирних людини, а загинули – 14, серед яких троє дітей — дівчата 9, 11 та 16 років.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на керівника лікарні Сергія Риженка.

Пацієнт розповів, що в 11:00 зайшов в супермаркет мережі "Екомаркет", щоб купити приманку для рибної ловлі. Підійшов до банкомату зняти гроші, коли встромляв картку в банкомат, стався потужний вибух. Все навкруги здригнулося, сумка, яка була на лівому боці, зайнялась. Якийсь хлопчина із закривавленим обличчям схопив за руку, сказав: "Батя, відповзай", допомігши вибратися з-під завалів металевого облаштування. Коли вибирався, побачив десятки понівечених людей та ріки крові, що заливала підлогу. Потім, як в тумані: швидка, травмпункт та Дніпро.

В Євгена все тіло посічене склом та уламками, важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку, дуже травмоване ліве око та зламана стінка лівої орбіти.

"Євген активно йде на поправку. Плануємо перевести у відділення. Є мрія – з внуком піти на рибалку, на Дніпро та не бачити більше крові", – написав Риженко.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment