В Україні очікується короткочасне похолодання: прогноз погоди на тиждень у Дніпрі

Погода в Україні в понеділок радуватиме сонцем і комфортним теплом, яке до кінця тижня перетвориться на спеку.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Перша половина поточного тижня, за прогнозом синоптиків, буде в Україні з короткочасним похолоданням через надходження повітряних мас з району Скандинавського півострова. Найбільш відчутним воно стане для північних та західних областей. З середини тижня температура повітря почне підвищуватися та подекуди досягне +38 градусів. Протягом всіх днів на території країни майже не буде опадів, а у південно-східних областях посилюватиметься посуха.

Яка погода буде в Україні протягом тижня з 13 по 18 серпня

У вівторок, 13 серпня, очікується мінлива хмарність, без опадів, короткочасні дощі та грози вдень можливі лише на Сумщині. Вітер північно-західний, 5 — 10 м/с. Нічна температура повітря +10+15 градусів, у південних, центральних та східних областях +16+21 градус, денна +22+27 градусів, на Закарпатті, в центральних та південних областях +28+33 градуси.

У середу, 14 серпня, по всій країні очікується малохмарна погода, без опадів. Вітер північно-західний, 5 — 10 м/с, у західних областях змінних напрямків, 3 — 8 м/с. Нічна температура повітря +7+13 градусів, у південних областях та у Криму +15+20 градусів, денна +24+29 градусів, на Закарпатті та півдні країни +29+31 градус.

У четвер, 15 серпня, у всіх регіонах країни утримається сонячна та суха погода, короткочасні грозові дощі можливі вдень лише у Карпатах. Вітер змінних напрямків, 3 — 8 м/с. Нічна температура повітря +12+17 градусів, денна +26+31 градус, на Закарпатті, Прикарпатті та у південних областях +28+33 градуси.

У п’ятницю, 16 серпня, по всій країні сухо та малохмарно, невеликі грозові дощі пройдуть місцями вдень у Карпатах. Вітер змінних напрямків, 3 — 8 м/с. Нічна температура повітря +12+17 градусів, венна +26+31 градус, на Закарпатті, Прикарпатті та півдні +28+33 градуси.

У суботу, 17 серпня, опади не очікуються на всій території країни. У Карпатах вночі та вранці тумани. Вітер змінних напрямків, 3 — 8 м/с. Нічна температура повітря +13+18 градусів, денна +29+34 градуси, у південно-західних областях місцями +35+37 градусів.

У неділю, 18 серпня, короткочасні грозові дощі пройдуть в Карпатах, на решті територій без істотних опадів. Вітер змінних напрямків, 3 — 8 м/с. Нічна температура повітря +16+21 градус, денна +30+35 градусів, на півдні місцями +36+38 градусів.

Прогноз погоди на тиждень у Дніпрі

13 серпня у Дніпрі ранкові хмари швидко зникли, та починаючи з середини дня тримається ясна погода. Без опадів.

14 сепаня в цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Дніпрі буде зберігатися похмура погода. Без опадів.

15 серпня вдень у Дніпрі хмари з'являться на небі лише тільки для того, щоб ввечері розсіятися. Без опадів.

16 серпня вдень у Дніпрі на небі з'являться хмари, які ввечері повинні розсіятися. Без опадів.

17 серпня ранок у Дніпрі буде безхмарним, та майже весь день небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з'являться перші хмари. Без опадів.

18 серпня у Дніпрі на небі не буде жодної хмаринки. Без опадів.Увесь день у Дніпрі утримається ясна погода. Без опадів.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment