Армія рф атакувала супермаркет в Костянтинівці: які наслідки

Сьогодні вдень росіяни вдарили по супермаркету в Костянтинівці на Донеччині. Щонайменше 7 людей поранені — такі попередні наслідки обстрілу.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Окупанти обстріляли місто зі ствольної артилерії, влучили у супермаркет. Один із поранених перебуває у важкому стані, йому надають необхідну медичну допомогу.

На місці працюють поліція, рятувальники, медики та всі відповідальні служби. Остаточні наслідки обстрілу встановлюються

Омбудсмен України Дмитро Лубінець висловився, щодо теракту.

"Це цивільний об'єкт, де могло перебувати багато мирних жителів. Окупанти це знають і завдають удару. Вони масштабно і систематично порушують права людини! Світ має на це реагувати!", – написав він.

Зазначимо, що росія збільшила обстріли Донеччини. Минулої доби вона завдала 2872 удари по регіону. Поліція задокументувала воєнні злочини армії рф. Під вогнем росії перебували 10 населених пунктів. Пошкоджено 89 цивільних об’єктів.

По Костянтинівці окупанти вдарили бомбою-ракетою «Гром Е-1» та накрили з артилерії – вбили двох мирних мешканців. На Селидове росіяни скинули авіабомбу «ФАБ-500» – вбили двох людей та 11 поранили, серед них одна дитина. У Нью-Йорку внаслідок артилерійського обстрілу травмовано цивільну особу.

Читайте також:

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment