Ворог атакував енергооб’єкти у двох областях України: які наслідки

Одними з мішеней росії є об'єкти української енергетичної інфраструктури. У ніч проти 26 липня 2024 року російські війська завдали ударів по енергооб’єктах компанії "Укренерго" в Житомирській та Чернігівській областях, використовуючи безпілотні літальні апарати.

Наслідки атаки

Внаслідок ударів БПЛА по енергетичних об'єктах у Житомирській області відбулося знеструмлення значної кількості побутових та промислових споживачів. Однак, завдяки оперативній роботі ремонтних бригад "Укренерго", станом на ранок 26 липня вдалося відновити енергопостачання для більшості громадян. Наразі тривають ремонтні роботи, спрямовані на повне відновлення пошкоджених об'єктів та забезпечення стабільного енергопостачання.

Крім того, вночі вибухи лунали у різних районах Чернігівської області, зокрема у місті Ніжин. Там також сталося влучання БПЛА в енергооб'єкт. Пошкодження енергетичної інфраструктури призвело до тимчасового знеструмлення окремих районів, проте завдяки зусиллям енергетиків частину пошкоджень уже також вдалося ліквідувати.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment