В багажнику мікроавтобуса прикордонники знайшли чоловіка з Дніпропетровщини: скільки коштувала подорож без комфорту та гарантії

На кордоні з Румунією виявили чоловіка з Дніпропетровщини, який хотів незаконно виїхати з України. Він ховався у мікроавтобусі у ніші для багажу під заднім сидінням.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

В поле зору оперативних співробітників Чернівецького прикордонного загону потрапив мешканець міста Чернівці, який здійснює міжнародні пасажирські перевезення між Україною та Румунією. Перевізник майже щодня перетинає кордон через пункт пропуску «Порубне».

Прикордонники-оперативники дізналися, що чернівчанин має намір незаконно вивезти з України чоловіка. Вчора він, як зазвичай, прямував до Румунії за кермом пасажирського мікроавтобуса. Під час перевірки транспортного засобу прикордонники виявили чоловіка, захованого в багажній ніші.

Як з’ясувалося, незаконний пасажир є жителем Кривого Рогу та за доставку до Румунії без прикордонно-митного оформлення заплатив водію 13 тисяч євро. Також прикордонники встановили ще двох осіб, причетних до протиправної схеми.

Відносно чоловіка, який намагався незаконно залишити країну, складені матеріали про адміністративне правопорушення. А водія затримано в порядку статті 208 КПК України. Розпочате кримінальне провадження за організацію незаконного переправляння осіб через кордон (ст 332 Кримінального кодексу України). Мікроавтобус вилучили.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment