Інцидент з військовим та охороною Тищенка у Дніпрі: звільнено поліцейського з Києва

Звільнено з посади київського поліцейського, який брав участь в інциденті з колишнім військовим та охороною нардепа Тищенка у Дніпрі.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Суспільне.

Як розповіли у поліції, чоловік перебував у Дніпрі у відрядженні, де брав участь у проведенні слідчих дій.

"По їх завершенню правоохоронець вийшов з приміщення на вулицю, став свідком конфліктних ситуацій між громадянами. Надалі до нього звернувся чоловік щодо скоєння злочину відносно його знайомої, у якої відібрали телефон. Співробітник поліції втрутився в інцидент", — повідомила заступниця начальника відділу комунікацій головного управління Нацполіції міста Києва Анна Страшок.

Вона зазначила, що наразі, призначено службове розслідування для встановлення правомірності дій поліцейського. Адже слідчі дії, у яких брав участь правоохоронець, не мали жодного стосунку до активістів та публічних осіб, які перебували в тому ж місці та були учасниками інциденту.

Щодо того, яким чином працівник поліції Києва опинився у Дніпрі, Страшок сказала, що у випадку, коли досудове розслідування здійснюється працівниками Києва, то вони за необхідності можуть перебувати у відрядженні в будь-якому місті країни.

Читайте також:

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment