Підозрюють у вбивстві 10-річної доньки: у Кривому Розі суд обрав запобіжний захід матері

40-річній матері з Кривого Рогу, яку підозрюють у вбивстві її 10-річної доньки, обрано запобіжний захід. Відповідно до рішення суду, жінка проведе за ґратами 60 діб без права внесення застави.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Під час слухання жінка визнала свою провину та висловила жаль за скоєне. Незважаючи на щиросердне зізнання, суд врахував ризик уникнення відповідальності та вирішив залишити її під вартою на 60 діб без можливості внесення застави.

Нагадаємо, що ввечері 22 червня у Кривому Розі знайшли мертвою 10-річну Дарину Шевченко. Дівчинку розшукували з 20 червня, коли про її зникнення повідомила у поліцію матір. Тіло маленької виявили у валізі, залитій бетоном. За підозрою у вбивстві дитини затримали її 40-річну матір. Вона повідомила у поліцію про зникнення дитини, аби заплутати слідство, хоча вбила її ще 15 червня.

За даними слідства, 40-річна матір вбила свою 10-річну доньку, після чого сховала тіло дівчинки у валізу та вивезла на дачу. Там вона заховала валізу з тілом у погребі та залила її бетоном.

Жінці загрожує до 15 років ув'язнення або довічне позбавлення волі за скоєння вбивства малолітньої дитини – пункт 2 частини 2 статті 115 Кримінального Кодексу України.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment