Потрапив під повторний ворожий обстріл: на Дніпропетровщині попрощалися з рятувальником Миколою Нечипоренком

24 червня у Покрові на Дніпропетровщині попрощалися з рятувальником Миколою Нечипоренком. Він загинув внаслідок важкого поранення, отриманого при виконанні службового обов’язку, приборкуючи пожежу, яка виникла через атаку ворога на Нікопольщину. Герой рятував людські життя і віддав за це найцінніше…Йому було лише 28 років.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на пресслужбу Покровської міської ради.

У лавах ДСНС Дніпропетровщини Микола Нечипоренко значиться з 2017 року. Останні роки він працював начальником караулу 44-ої державної пожежно-рятувальної частини 7 державного пожежно-рятувального загону ДСНС Дніпропетровської області.

8 червня під час ліквідації пожежі, спричиненої ворожими обстрілами, 28-річний вогнеборець потрапив під повторний обстріл росіян. До останнього він боровся за життя, та ураження виявилися надто серйозними. Врятувати хлопця не вдалося. 22 червня він помер у лікарні.

Аби провести Героя в останню путь, висловити свої співчуття рідним та вшанувати його пам'ять, зібралися працівники ДСНС, колеги, рідні, друзі численні містяни. Чин похорону звершив благочинний Православної церкви України м. Покров Іван Назарик.

"Він був рятувальником не лише за професією, а й за покликом серця. Готовий щохвилини, ризикуючи собою, прийти на допомогу кожному, хто потрапив у біду. Таким вогнеборця запам'ятають колеги", – наголосив у своєму виступі перший заступник начальника Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області, половник цивільного захисту Анатолій Сугак.

Вічна пам'ять і слава Герою. Щирі співчуття рідним.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment