У Дніпрі продовжують відключати воду боржникам: хто в списку на тиждень з 17 по 21 червня

З 17 по 21 червня у Дніпрі заплановані відключення послуги водовідведення абонентам-боржникам. У списку 40 вулиць приватного сектору та чотири багатоквартирних будинки.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на "Дніпроводоканал".

Спеціалізована бригада працюватиме в Амур-Нижньодніпровському районі, де будуть проводитись відключення послуги водовідведення мешканцям багатоквартирних будинків, які заборгували підприємству 629 833,82 грн.

Через велику заборгованість мешканців приватного сектору Амур-Нижньодніпровського, Шевченківського та Дніпровського районів міста, з 17 по 21 червня спеціалізована бригада буде проводити заплановані відключення послуги водопостачання споживачам-боржникам за наступними адресами:

Загальна сума боргу мешканців зазначених адрес перед нашим підприємством становить 1 270 162,52 грн.

"Шановні дніпряни, висловлюємо вдячність всім абонентам, які вирішили питання заборгованості перед нашим підприємством, тим самим уникнувши відключень. Також висловлюємо вдячність всім абонентам, які, попри складні часи, знаходять можливість вчасно сплачувати рахунки за спожиті послуги.

Звергаємо вашу увагу, що для того, щоб уникнути відключень, просимо оплатити наявну заборгованість зручним для вас способом. Також є можливість укласти договір реструктуризації боргу, звернувшись до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП» за зручною адресою в розділі Контакти", – звернулись у Дніпроводоканалі.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment