У Дніпрі невідомі підпалили автомобіль ЗСУ: за пошук причетних обіцяють грошову винагороду

В ніч на 10 червня на автостоянці по вул. Яскравій у м. Дніпрі підпалили мікроавтобус Volkswagen, який належить військовим. Наразі поліція вживає заходи для затримання зловмисників. А власники згорілого авто обіцяють грошову винагороду за вказівку винних осіб.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

Вогнем пошкоджено моторний відсік, торпедо авто та лобове скло. На місці злочину були виявлені порожні пляшки від бензину. За попередньою інформацією, до підпалу може бути причетна група осіб.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна).

Військові обіцяють винагороду у допомозі з пошуком паліїв

Один із військовослужбовців написав пост на своїй сторінці Instagram, про те, що автівку привезли на ремонт. На ній було написано «Евакуація ЗСУ».

За його словами, вдень 9 червня біля мікроавтобуса була помічена підозріла молода особа, а вже вночі четверо невідомих підпалили авто.

"Звертаюся до всіх мешканців Дніпра (особливо лівого берега). Прошу допомоги у розшуку. Серйозність своїх дій підтверджую нагородою за піймання або повну інформацію про причетних осіб до злочину. Сума винагороди: 10 000 гривень!!! Вдалого полювання, панове…", — йдеться в повідомленні.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment