Від вибуху вибило усі вікна: у Дніпрі відновлюють школу №6, що постраждала від ракетної атаки

4 червня через російську атаку у Дніпрі було пошкоджено школу № 6. Вибуховою хвилею в ній вибило майже усі вікна, понівечило двері та стелю. Зараз триває процедура з відновлення.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

Зранку після атаки в школі почали забивати вікна osb-плитами та обтягувати плівкою.

«Усього вибуховою хвилею понівечено 85 вікон та 250 квадратних метрів стелі. На допомогу школі прийшли батьки, чиї діти тут навчаються. Запропонували свою поміч й благодійні організації. Надвечір після вибуху пошкоджені вікна були забиті, скло прибране. Нині розпочалась процедура з відновлення», — зазначила заступниця начальника управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міськради Світлана Клявченко.

Сумарно 37 вікон забито плитами, а 48 затягнуто плівкою.

«Дякую за таку швидкість від служб й допомогу департаменту. Настільки всі згуртувалися, що немає слів!» — сказала директорка КЗО «СЗШ № 6» Людмила Морокко.

Найближчим часом буде проведено тендер. Після його результатів замовлять і встановлять у школі вікна та відремонтують стелю.

У школі є облаштоване укриття, яке розраховано воно на 65 людей. Тут є wi-fi, вбиральня, вентиляція. Забезпечені ми питною та технічною водою.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment