На усі 100% віддавалася своїй справі: пресофіцерку ДСНС Дніпропетровщини Євгенію Дудку посмертно нагородили відзнакою «За оборону України»

Пресофіцерку ДСНС Дніпропетровщини Євгенію Дудку нагородили відзнакою президента України.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на пресслужбу ДСНС у Дніпропетровській області.

Відзнаку Президента України «За оборону України» отримала матір Євгенії.

“Багато років вона працювала у пресслужбі та на усі 100% віддавалася своїй справі. Висвітлювала роботу надзвичайників та показувала їхню героїчну працю. Женя була щирою патріоткою та справжньою професіоналкою. Пам’ятаємо!”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Євгенія Дудка померла через 11 місяців боротьби за життя після поранень, отриманих під час обстрілу Дніпра.

В той день, 10 квітня 2022 року, окупанти атакували дніпровський аеропорт. Рятувальники прибули на місце, щоб ліквідувати наслідки обстрілу. Саме тоді росіяни завдали повторного ракетного удару. Шестеро працівників ДСНС отримали поранення, найважчі — пресофіцерка Євгенія Дудка.

Після реанімації дівчину доставили до клініки у Німеччині, де вона лікувалась понад пів року. В лютому 2023 року Євгенія повернулася в Україну.

7 березня 2023 року стало відомо про смерть Євгенії Дудки, яка була пресофіцеркою Державної служби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment