Графіки відключення світла у Дніпрі та області: як діятимуть 6 червня

Київ, Київщина, Одещина, Дніпропетровщина, Донеччина: за вказівкою Укренерго, 6 червня діятимуть графіки відключень. Їх будуть застосовувати впродовж всієї доби.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на ДТЕК.

Графіки розбиті на три зони: Темно-сіра зона – це час, коли світла немає. Світло-сіра зона – можливі відключення світла. Біла зона – світло є.

Київ: дефіцит в столиці суттєвий, тому відключення відбуваються і в світло-сірій зоні. Якщо споживачі на Дніпропетровщині будуть споживати забагато електроенергії, то і там будуть сіріти.

"Важливо: відключення у світло-сірій зоні – це теж відключення за графіком. Якби ситуація дозволяла, в цей час будинки, які потрапляють під цю зону, були б зі світлом", – пояснили в ДТЕК.

Графіки відключень розміщені на сайті ДТЕК в розділі «Відсутня електроенергія». Треба ввести свої дані – населений пункт, вулицю і номер будинку у відповідні поля. Тоді ви побачите графік стабілізаційних відключень конкретно за вашою адресою.

Також графіки стабілізаційних відключень тепер є в чат-ботах Viber та Telegram ДТЕК. Завантажується за кілька секунд. Як це зробити:

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment