Вибухи у Дніпрі: внаслідок ракетної атаки пошкоджено будинки та лікарню, постраждали люди

Розпочалась вісімсот тридцять друга доба широкомасштабного російського вторгнення. Важкий ранок у Дніпрі. Ворог атакував місто, лунали вибухи. Безпекова ситуація в регіоні станом на вечір.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що Сили ППО збили 2 ракети. Але внаслідок падіння уламків є пошкодження цивільної інфраструктури, виникла пожежа, поранені місцеві мешканці.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук додав, що серед поранених – маленька дитина, хлопчик, якому лише 1 місяць. Але все добре, він лікуватиметься вдома. 17-річний молодий хлопець госпіталізований в стані середньої тяжкості.

"Людмила – мама постраждалого 17-річного хлопця. Зараз йому роблять операцію в лікарні. Цим ранком велика родина прокинулась від страшних вибухів. Чоловік жінки отримав невеликі осколкові поранення. А зараз вся родина прибирає скло та уламки власного будинку. Людмила досі оговтується, але рада, що всі рідні – живі", – написав Лукашук.

Постраждали також 68-річний чоловік і три жінки – 32, 36 і 56 років. Пошкоджено з півтора десятки авто. Приватні будинки, гаражі, вибиті вікна у багатоповерхівках та лікарні. Наслідки ще уточнюються.

Також ворог вчора ввечері запустив два дрони-камікадзе по Нікополю. На щастя, ніхто не постраждав. В інших громадах області ніч минула без обстрілів

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment