У Дніпрі визначили найкращий парк 2024 року: переміг той, де згуртований район

У Дніпрі пройшло голосування на найкращий парк чи сквер 2024 року. Проводили його на Facebook-сторінці департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

За результатами голосування, лідирував сквер Олександра Усачова – 2170 вподобайок. Це абсолютно переважна кількість голосів.

На другому місці – молодіжний парк «Новокодацький» – 415 голосів. На третьму – сквер Металургів – 325 голосів.

Сквер Олександра Усачова – фаворит минулого року і зірка Індустріального району. Фільми просто неба, свята, які з радістю відвідують не лише діти, а й дорослі, конкурси, гімнастика для жінок різного віку, тематичні заходи. Серед усіх парків і скверів міста особливим його роблять не гарна інфраструктура чи найбільший скейт-парк України, а люди, які щиро вірять і вболівають за свою справу.

Активісти, волонтери, підприємці, озеленювачі, небайдужі громадяни, прості відвідувачі, діти, домашні улюбленці – усі вони і є сквер Олександра Усачова.

"Тут завжди все по-особливому. Бо свої «індустріальні» традиції. Тут «душевно і по-домашньому» у доброму сенсі того слова. Бо всі свої", – написав депутат міськради Сергій Пустовий.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment