У Дніпрі на Лівобережному чоловіка намагались запхати в “бусік”: як прокоментували інцидент у ТЦК

1 червня в соцмережах опублікували відео того, як співробітники ТЦК намагаються насильно посадити чоловіка в автівку. Їм заважали це зробити перехожі. Заявляється, що подія сталася на Лівобережному.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Дніпропетровський обласний ТЦК та СП.

У мережі з'явилося відео, де видно чоловіка у цивільному, якого затримують військові з ТЦК та намагаються посадити в автобус. Дніпропетровський територіальний центр комплектування (ТЦК) прокоментував відео за участі чоловіка та військових, яке поширювалося у соціальних мережах. Зокрема вони зазначили, що цьому чоловікові не вручали повістку, оскільки він вже є мобілізованим. Він їхав до місця служби у супроводі військовослужбовців ТЦК та СП, але під час руху під надуманим приводом попросив зупинити машину і втік.

"Цей громадянин – чинний військовослужбовець, призваний на військову службу під час мобілізації. Раніше він неодноразово намагався ухилитися від призову, не з'являвся за повістками до ТЦК та СП та не проходив військово-лікарську комісію," – розповіли в ТЦК.

У дніпровському терцентрі також додали, що громадяни, які "співчували" втікачу і тиснули на військовослужбовців ТЦК та СП, фактично сприяли вчиненню кримінального правопорушення.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment