Зіркові кумири, танці та смаколики: для дітей Дніпропетровщини влаштували свято

У День захисту дітей до обласного центру з’їхалися діти з різних куточків Дніпропетровщини. Тут для них влаштували справжнє свято. Із зірковими кумирами, танцями та смаколиками.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Його ініціатором виступив начальник ОВА Сергій Лисак. Організаційні ж питання взяла на себе команда Благодійного фонду «Хто, якщо не ми».

«Маємо піклуватися про малечу. Дарувати їй щастя. На жаль, зараз воно затьмарене війною. Тож у День захисту дітей влаштували для хлопців і дівчат свято. Одне з них відбулося на площі Дніпра. Там зібралися вихованці дитячих будинків сімейного типу, прийомних і патронатних родин. Діти, які тікали з батьками з-під обстрілів. Сини й доньки ветеранів та самі амбасадори проєкту ТитаниUA», – сказала заступник начальника ОВА Надія Задорожна.

На святі на малечу чекало чимало сюрпризів. Найголовніший – зіркові кумири. Серед них Надя Дорофєєва, Позитив, Амадор Лопес, Роксолана та Уляна Ройс. Не обійшлося й без хітмейкера та блогера-мільйонника РуханкоМена.

«Виступати для дітей завжди в кайф. Вдячний Дніпропетровській ОВА та Благодійному фонду «Хто, якщо не ми» за те, що роблять такі свята. Бо ці хлопці та дівчата – наше майбутнє», – додав український виконавець, композитор, продюсер та автор пісень Позитив.

Проведення таких заходів можливе завдяки воїнам. Вони стримують ворога на передових позиціях. Вступають у надскладні бої, аби звільнити країну та захистити найрідніших.

«Всі, хто боронить країну, мріють про те, щоб у тилу не відчували страшних моментів, які є на лінії фронту. Тому я радий, коли ми отак збираємося. Щасливий й бачити та відчувати енергію наших дітей. Бажаю їм йти вперед та вірити в себе. І ніколи не здаватися», – розповів ветеран війни, амбасадор проєкту ТитаниUA Станіслав Ралдугін.

Під відомі хіти улюблених виконавців діти запалювали танцпол. Деякі пісні виконували разом із зірками. І звісно, куди ж без аніматорів та смаколиків.

«У нашій родині п’ятеро дітей, хоча ще трохи більше місяця тому було двоє. Ми давно мріяли з чоловіком про велику родину, тож вирішили подарувати свою любов малечі, яка цього потребує. Взяли під опіку двох дівчат і хлопчика. Важко, але справляємося, бо це наше щастя, крила, майбутнє», – поділилася гостя свята Олена.

«Сюди я приїхала з онучкою, яка попри вік тікала від війни з Бахмуту. Свято їй подобається. Бачу, й інші діти задоволені. Це важливо, бо їм треба перезавантажитися та трохи відпочити», – сказала мешканка Павлоградського району Лілія.

І хлопцям та дівчатам це вдалося. Вони розважалися на повну. Й бажали один одному миру, щастя та побільше солодощів.

«А ще всім дітям здоров’я і щоб вони не хворіли», – додала шестирічна Даша.

Свято перебивали тривоги та позитивним емоціям це не завадило. Після укриття всі знову поверталися на площу і гуляння продовжувалися.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment