Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: для чого потрібен пакет цього тижня

В супермаркетах Дніпра діє низка знижок, які дозволяють зекономити. Зараз є вигідні ціни на морозиво, солодощі, напої, ковбаси, сосиски, сири та деякі інші товари. Варто зазначити, що тижневі пропозиції діють за наявності товару. Якщо він закінчується, то його періодично поповнюють.

Сайт 056 підготував перелік найвигідніших акцій в супермаркетах АТБ, Варус та Сільпо.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 5 червня діють наступні знижки: -46% на морозиво ріжок; -41% на ковбасу До пюрешки та напівкопчену; -38% на батончик з арахісом та кокосовою стружкою; -37% на каву мелену, пельмені філейні, торт вафельний; -36% на час зелений листовий, нагетси; -35% на цукерки желейні, приправу 10 овочів; -34% на цукерки фруктово-ягідні, напій кисломолочний Лактонія, напій Живчик, чіпси; -33% на йогурт питний; -32% на сир плавлений; -31% на арахіс смажений, десерт сирковий, цикорій розчинний.

Сільпо

До четверга в Сільпо активна програма "Цінотижки". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -63% на каву мелену; -61% на сосиски Міні; -55% на морозиво Каштан; -54% на печиво Суперконтік, кетчуп; -51% на ковбасу варену; -50% на макаронні вироби; -49% на арахіс в хрусткій оболонці, насіння смажене; -48% на сир твердий; -47% на шоколад молочний; -46% на чіпси; -45% на напій Живчик; -44% на гриби консервовані; -42% на чай в пакетиках, сир Бринза; -41% на пельмені; -40% на шпроти в олії, креветки морожені, сир Моцарела; -39% на мармелад жувальний, молоко ультрапастеризоване; -38% на сир кисломолочний, вершки.

Варус

До 5 червня в мережі супермаркетів "Варус" діють знижки "Різномаїжжя щодня". Найбільші знижки на такі продукти та напої: -49% на родзинки; -45% на вафельні трубочки; -44% на ковбасу сиров'ялену; -43% на сосиски вищого ґатунку; -41% на кетчуп; -40% на готовий сніданок, печиво вівсяне, пряники, цукерки жувальні, сир Брі, крем-сир, креветки варено-морожені, паштет лосося, каву розчинну, майонез; -38% на пюре дитяче; -37% на нектар дитячий; -29% на стегно куряче Також знижки на морозиво до 43%, а Великан продається 2 за ціною 1. На молочні продукти знижки до 30%.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment