Які речі в домі заважають вашому успіху та щастю: 6 предметів, яких треба позбутися

Ще наші предки знали, що кожна річ має свою енергетику та впливає на життя людей. Дуже важливо, щоб в оселі завжди підтримувався лад, всі предмети лежали на своїх місцях, а також не було речей, які приносять проблеми та біди. Без цього неможливе щастя і достаток.

Які речі притягують бідність і негаразди, через що їх потрібно викинути з дому, розповідає ТСН.

Розбите дзеркало

Дзеркало здатне приносити в дім позитивну енергетику та гроші, але лише якщо воно чисте та ціле. Якщо дзеркало має якісь дефекти, то воно перетворює енергію багатства на енергію бідності. Саме тому надщерблене або розбите дзеркало слід негайно винести з дому.

Старий затертий віник

З давніх часів віникові надавали особливого магічного значення. Вважалося, що це головний інструмент домовика, за допомогою якого він виганяє з оселі злих духів та неприємності. Якщо віник стертий і брудний, домовик може образитися і мстити. Зокрема, він може накликати в оселю фінансові проблеми.

Битий посуд

Надщерблений і битий посуд несе негативну енергетику та притягує в дім безгрошів’я, сварки та всілякі негаразди. Тому не варто зберігати такі речі, їх слід замінювати на нові.

Порожні пляшки

Якщо потрібно зберегти скляну тару для господарчих потреб, то варто наповнити її водою, оскільки порожній посуд провокує відтік грошей.

Поламаний годинник

Будь-який годинник, який перестав працювати, провокує застій у справах і брак фінансів. Тому навіть якщо це ваша улюблена річ, її варто позбутися або спробувати відремонтувати.

Старе взуття

Старе поношене взуття накопичує негативну енергетику, яка перекриває потік фінансові та оновлення. Тому не варто зберігати взуття з дефектами у своїй оселі.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment