Турботливі й уважні: 4 чоловічі імена, володарі яких з першого погляду приваблюють жінок

Деякі імена наділяють рисами, які жінкам найбільше подобаються в чоловіках. Вони не тільки мають особливу харизму, які відчувається навіть на відстані, а й вражають своєю впевненістю у собі, рішучістю, відповідальністю, а також прихильністю до сімейних цінностей, чуйністю та інтелектом. Ці чоловіки ніколи не обділені жіночою увагою, пише LifeStyle 24.

Володимир

Це слов'янське ім'я відомо з часів Київської Русі. Воно походить від двох слів: "володіти" та "мир", що трактується як "велика влада" або велика сила". Чоловіки, названі цим іменем, приваблюють жінок своєю відповідальністю та рішучістю та готовністю до серйозних вчинків.

Максим

В Україні батьки часто обирають це ім'я для синів, і не дарма. З латині воно перекладається як "найвеличніший" та "найбільший". Названі ним чоловіки наділені гарним почуттям гумору, яке привертає увагу дівчат. Але зазвичай Максими не поспішають будувати серйозні стосунки, ретельно відбираючи ідеальну кандидатуру.

Дмитро

Це ім'я давньогрецького походження, яке пов'язане з богинею землі й родючості Деметрою. У перекладі воно означає "той, хто належить Деметрі". Крім того, за однією з версій, воно також трактується як "хлібороб". Названі ним чоловіки насамперед показують себе вчинками, а не словами. Але такого ж ставлення вони вимагають від жінок до себе.

Богдан

Це слов'янське ім'я, яке є одним із найпопулярніших в Україні, шанується церквою та має значення "Богом даний". Чоловіки на ім'я Богдан завжди ставлять на перше місце дім і сім'ю. З ними можна знайти справжнє щастя в шлюбі, оскільки це надійні та люблячі партнери, які поважають жінок.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment