“Вдалі” адреси: які номери квартир притягують щастя і багатство

Вважається, що кожне число несе в собі певну енергетику – добру чи погану. Тому має значення, в квартирі чи будинку з яким номером ви живете. Деякі номери здатні притягувати щастя та багатство, тоді як інші – обіцяють безпросвітні злидні та проблеми. Як це зрозуміти, пише РБК-Україна.

Які номери приносять щастя

Перевірити, чи вдалий номер вашої квартири, дуже легко. Якщо в номері квартири двозначне або тризначне число, його треба спростити, підсумувавши всі цифри.

Значення номерів

1 – це вдале число для мрійників та людей, які хочуть почати нове життя. Енергетика числа допомагає втілювати нові плани, проєкти. А ось слабкі та безініціативні люди можуть страждати від шкідливих звичок.

2 – номер приносить кохання, особливо молодим парам. Таке житло може стати затишним сімейним гніздечком, де пануватиме спокій та будуть рости щасливі діти.

3 – мешканцям квартири з цим номером загрожує бідність і борги, якщо вони не навчаться раціонально використовувати кошти. А ось творчім людям в ній щаститиме у реалізації свої задумів.

4 – енергетика цього числа хоча і не обіцяє величезного багатства, але мир та спокій в ній точно будуть на першому місці.

5 – це потужний номер, який приносить багато радості й позитиву, надає сил і енергії.

6 – це число притягує гроші та удачу, тому в людей, які оселяться в квартирі під таким номером буде чимало шансів розбагатіти.

7 – цей номер несе в собі енергію спокою та романтики, він найбільше підходить людям, які не люблять метушню та зайвий галас.

8 – ця цифра може принести скандали, бідність та нещастя, тому жити щасливо в такій оселі здатні лише сильні духом люди, яких не лякають життєві проблеми.

9 – енергія цього числа приноситиме удачу людям, які вміють і люблять працювати. Вони матимуть безліч можливостей для досягнення своїх цілей.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment