Як вберегтися від наведення порчи при відвіданні храму на Великдень

На Великдень майже всі віряни ходять до церкви. У цей день священики проводять служби і православні обряди, люди моляться і ставлять свічки. Проте варто бути дуже обережними, адже, окрім благочестивих християн, там збираються і злі люди, які можуть навести порчу.
Поради, як захиститися від відьом та чаклунів у храмі
Варто знати, чого категорично робити не можна, як поводити себе правильно та на що звертати увагу, щоб вберегти себе та близьких.
Не можна рахувати куполи
Якщо вас раптом хтось попросить порахувати, скільки куполів на храмі, чи поставить таке питання, – категорично не можна цього робити. Вважається, що той, хто веде рахунок куполам, позбавляє себе здоров'я. Таку методику використовують, щоб "перевести" хвороби з однієї людини на іншу.
Не можна брати в руки чужі свічки
Часто трапляється, що на свічниках не виявляється вільного місця або та ділянка, яка виявилася вільною, незручна. Тоді доводиться брати чужу свічку і переставляти, щоб звільнити зручне місце.
Робити це не можна, адже таким чином є ризик забрати собі всі біди людини, яка ставила цю свічку з молитвами. Також не можна підпалювати свою свічку від чужої, тому завжди треба мати з собою запальничку або сірники.
Ще одна порада – не залишати поставлену свічку без нагляду. Потрібно побути у церкві, поки вона не догорить, інакше її можуть забрати разом з вашим проханням і енергією.
Не можна передавати гроші з рук в руки
Купляючи в храмі свічки, гроші треба класти на прилавок, а не давати в руки продавцеві. Інакше людина з поганими намірами віддасть вам свою енергетику. Найкращий варіант – давати суму без здачі.
Не можна брати будь-які речі у незнайомих людей
Як і у випадку з грошима, треба остерігатися приймати з чиїхось рук будь-які предмети. Навіть якщо вас просять потримати сумку, дати ручку, сірники тощо, потрібно відмовити. Крім того, у церкві та біля неї не можна піднімати нічого чужого.
Слідкуйте за не незвичною поведінкою людей
Указувати на те, що на вас намагаються навести порчу, можуть наступні дії:

торкання до вас чужої людини;
ходіння кругами навколо "жертви";
шепотіння поруч з вами.

Щоб захиститися від усіх недоброзичливців, потрібно при вході до церкви дати милостиню нужденним і сказати фразу: "Зі здоров'ям прийшла – зі здоров'ям піду".
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment