Будинок дитячої творчості Камʼянського отримав велику партію техніки для цифрового центру

Комунальний заклад «Будинок дитячої творчості» Камʼянської міської ради отримав велику партію техніки для Цифрового освітнього центру. Це планшети, ноутбуки, інтерактивна панель, набори робототехніки, проектор, принтер. Технічні засоби надає Японське агентство міжнародного співробітництва (JICA) в рамках програми допомоги країнам, що розвиваються і відновлюються. 

Техніку Будинок дитячої творчості почав отримувати ще з квітня місяця, поступово вводячи її в експлуатацію. Паралельно готували приміщення для нових гуртків. 

З 3 по 28 червня на базі Будинку дитячої творчості працював Літній освітній хаб, де технічними засобами вже активно користувалися учні 5, 6 та 7 класів ЗЗСО лівобережжя Камʼянського. За час роботи в хабі щоденно навчалися близько 70 дітей, які долучилися до занять з інформатики, англійської мови та математики із використанням нових сучасних гаджетів. 

Крім того, нові пристрої активно використовувались і на виїзних заходах. 

А з вересня на базі Будинку дитячої творчості буде створено новий позашкільний заклад: Лівобережний центр дитячої творчості шляхом з`єднання БДТ зі Станцією Юних техніків. Тут працюватимуть нові гуртки: медіакультура, основи програмування, графічний дизайн, робототехніка. Також заняття з новими технічними засобами зможуть проводити і інші наші гуртки: образотворче мистецтво, англійська мова, музична культура, вокальний та інші – тепер технічні можливості дозволяють проводити різнопланові заняття та радувати малечу новими знаннями та навичками.

Ще новини

Leave a Comment