Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: хіти тижня

У супермаркетах Дніпра діє низка акційних пропозицій. Є вигідні ціни на солодощі, морозиво, ковбасні вироби, макарони, чипси, чай та каву. Хіти цього тижня: оселедець та крем-сир у Варусі, сьомга слабосолена, курячі стегна та молоко згущене в Сільпо, соуси та булгур в АТБ. Головне, щоб товар був у наявності. Якщо немає, то прийдіть трохи згодом, адже на полицях його періодично поповнюють.

Сайт 056 підготував перелік найвигідніших пропозицій в супермаркетах Дніпра.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 2 квітня діють наступні знижки: -43% на соуси; -42% на туалетний папір; -41% на чипси, часник гранульований, пельмені, морозиво, сардельки; -39% на шоколад чорний; -38% на каву; -36% на гранолу, напій Живчик; – 34% на печиво вкрите молочним шоколадом; -31% на йогурт, булгур, майонез, сир плавлений.

Варус

До четверга, 3 квітня в мережі супермаркетів "Варус" діють весняні знижки. Найбільші знижки на такі продукти та напої: -56% на сир з подвійною пліснявою; -50% на сардельки; -47% на оселедець слабосолений; -46% на крем-сир, морозиво; -45% на ковбасу варену, цибулю свіжу; -41% на макарони, виноград; -40% на печінку тріски, паштет лосося, оселедець в томатному соусі, ковбасу в'ялену Фует, майонез, пряники, чай, пасту горіхову; -38% на йогурт, цукерки желейні; -35% на хамон нарізка, халву, воду мінеральну; -33% на десерт сирковий; -30% на креветки варено-морожені, крупу вівсяну; -20% на шашлик свинячий Кавказький.

Сільпо

До четверга в Сільпо активна програма "Цінотижки". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -55% на морозиво; -53% на чай в пакетиках з лісових ягід; -52% на сьомгу слабосолену; -52% на сосиски з індичатиною; -51% на яйце шоколадне з сюрпризом, огірки солоні; -50% на фігурки ложки з молочного шоколаду; -49% на сир Камамбер, печиво; -48% на майонез; -47% на чипси, молоко згущене, вафлі; -42% на вироби макаронні; -41% на десерт молочний; -40% на тісто листкове, цикорій; -39% на молоко, маргарин вершковий, курячі стегна; -38% на гірчицю; -37% на молоко; -36% на ікру минтая; -35% на корм для котів, хумус.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment