Ситуація в енергосистемі України: на Дніпропетровщині скасовано вимкнення світла

Під час останніх атак російські терористи спрямовують ракети та дрони на критичну інфраструктуру України. У п’ятницю, 29 березня, під ударом опинилися об’єкти генерації електроенергії у Дніпропетровській, Черкаській, Кіровоградській, Івано-Франківській областях. Станом на ранок 30 березня на Дніпропетровщині скасували вимкнення світла.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

В ДТЕК повідомили, що енергетикам вдалося стабілізувати ситуацію.

Складною залишається ситуація в Харкові, там ідуть відновлювальні роботи. Сьогодні диспетчерський центр «Укренерго» також вів обмеження в цій області. Вони, оскільки вихідні, менше, ніж учора, але зберігаються.

Голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив, що сьогодні дещо обмежено електропостачання промисловості в Дніпропетровській області, зокрема в Криворізькому енерговузлі. На Хмельниччині та Одещині на сьогодні обмежень немає.

Керівник «Укренерго» також попросив споживачів користуватися інформацією про стан енергосистеми, і зокрема можливі відключення, виключно з офіційних джерел – майданчиків в соцмережах «Укренерго», Міненерго, місцевих обленерго.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment