Позбавтеся цих звичок: вони привертають у ваш дім бідність і нещастя

Більшість старовинних забобонів залишилися в минулому, і зараз мало хто в них вірить по-справжньому. Але, можливо, деякими з них не варто нехтувати й сьогодні, адже ґрунтуються вони на спостереженнях наших предків. Вони вірили, що деякі вчинки та звички можуть зруйнувати гармонію та достаток у домі.
Певні дії та звички були в наших предків під забороною, вважалося, що вони притягують нещастя та бідність.
Зів'ялі квіти
Свіжі квіти – прекрасний символ, але щойно вони зів'януть, потрібно відразу ж їх позбутися. Вважається, що зів'ялі квіти – це символ занепаду і нещастя. Такі символи притягують у дім негативну енергію.
Розбиті та зламані речі
Звички зберігати старі зламані, зіпсовані, розбиті речі обов'язково потрібно позбуватися – так вважали наші предки. Такі предмети – символ бідності та застою. Раніше вірили, що зламані речі – сховище поганої енергії, тому вдома їх зберігати не можна, а викидати їх потрібно без жалю.
Правильне прибирання
Є прикмета – прибирати в будинку під час грози – до бідності. Наводити лад у домі потрібно починати в коридорі, від порога. Закінчуватися прибирання має на кухні – наші пращури вірили, що, прибираючи приміщення в такому порядку, привертають у своє житло удачу і достаток.
Дзеркало біля ліжка
Здавна в багатьох культурах вірили, що дзеркала вміють зберігати енергію. Деякі навіть вважали, що дзеркала можуть бути порталами в потойбічний світ. Невідомо, яку енергію зберігає такий предмет, тому щоб не наражати себе і близьких на небезпеку, дзеркала біля ліжка краще не розміщувати.
Накопичення непотрібних речей
Звичка не викидати речі призводить до захаращення будинку і, як наслідок, накопичення негативної енергії. Якщо річчю вже не користуються, не потрібно вважати, що вона може знадобитися колись потім – найімовірніше, це не так. Тому від мотлоху потрібно позбуватися без жодного жалю.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment