Будьте уважні: маленькі хитрощі від Ryanair, які допомагають компанії заробити більше на найдешевших квитках

Лоукостери пропонують найнижчі ціни на авіаквитки, але при цьому, звісно ж, не збираються відмовлятися від підвищення прибутку. Тому вони використовують цілу низку хитрощів, за допомогою яких змушують мандрівників здійснювати додаткові платежі.
Є свій набір невеликих хитрощів і в ірландського лоукостера Ryanair. Це дійсно одна з найбюджетніших авіакомпаній у світі, але і вона використовує йде на хитрощі, щоб у кінцевому підсумку мандрівники заплатили якомога більше.
ТОП-3 хитрощів від іралндського лоукостера
Дорога зміна імені
Якщо мандрівникові з якихось причин потрібно змінити ім'я у вже купленому авіаквитку, коштуватиме це дорого – 130 євро. У таких випадках цією послугою краще не користуватися – новий квиток обійдеться дешевше.
Друк посадкового талона
Якщо пасажир не встиг завершити онлайн реєстрацію за дві години до рейсу, посадковий талон потрібно буде роздрукувати безпосередньо в аеропорту. Але, звісно ж, є нюанс – роздруківка коштуватиме 65 євро.
Плата за додатковий багаж
Якщо пасажир обрав базовий тариф від ірландського лоукостера, то максимальні габарити його багажу не повинні перевищувати 40 см x 25 см x 20 см. Співробітники компанії підходять до вимірювання багажу дуже уважно.
Якщо як багаж зазначено тільки маленьку сумку, то за наявності другої сумки або в разі перевищення габаритів доведеться доплатити, ні багато ні мало 69,99 євро. Провезення багажу обійдеться набагато дешевше, якщо оплатити його під час придбання квитка.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment