Зради, розставання і самотність: невдачі в особистому житті чекають на ці два знаки Зодіаку

Астрологи розповіли, що останній місяць літа виявиться невдалим для двох знаків Зодіаку. На них чекають події, які зруйнують особисте життя. Є велика ймовірність, що факти, які їм стануть відомі, призведуть до болісного розставання і навіть депресії.
Водолії
Водолії – впевнені в собі люди, вони звикли до того, що в особистому житті в них усе складається успішно. Але ця впевненість зіграє з ними поганий жарт, оскільки для щастя потрібні зусилля двох. Їхні кохані розчаруються і наполягатимуть на розставанні, що стане для Водоліїв несподіваним і болючим ударом.
Нерозуміння виникало поступово, але Водолії воліли цього не помічати. У серпні з великою часткою ймовірності можуть настати наслідки. Представникам цього знака розставання буде пережити непросто, оскільки вони не звикли шукати причину собі. Щоб не зануритися в депресію, астрологи рекомендують переосмислити свою поведінку.
Близнюки
Люди, що народилися під знаком Близнюків, упевнені у своєму впливі на кохану людину і не допускають думки про те, що самі вони не є ідеалом. Самовпевненість – не найкраща стратегія в особистих стосунках. Можливо, у серпні Близнюкам доведеться несподівано опинитися однією зі сторін любовного трикутника.
Для Близнюків це стане серйозною проблемою, і, найімовірніше, вони вважатимуть за краще розірвати стосунки. Але цей крок дасться їм нелегко. Те, що вони дізнаються про свою кохану людину, надовго виб'є їх із колії.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment