Рецепт найкращої приманки для риби: дідівський метод все ще актуальний

Мільйони людей у всьому світі захоплені риболовлею. Небагато існує хобі, які об'єднують у собі одночасно відпочинок, розвагу і спорт. Є й люди, які вважають ловлю риби справжнім мистецтвом зі своїми особливостями і тонкощами.
Відомо, що для вилову різних видів риби застосовуються різні способи. Наприклад, для лову не хижих видів риб – коропа, карася, лина, важливо використовувати правильно приготовану підгодовування.
Приманка з пшоняної каші
Пшоняна каша – популярний продукт для виготовлення приманки. Готується вона за простим рецептом і швидко приваблює не хижу рибу. Оптимально таке підгодовування підійде для лову "на соску" – це різновид снасті у вигляді сталевої пружини, до якої прикріплені короткі шматки волосіні з гачками.
У годівницю поміщають кашу, а на гачки – приманку. Пристрій цієї снасті дає змогу за короткий проміжок часу зловити велику кількість риби. Справжні фанати риболовлі не раз вигадували нові конструкції, намагаючись удосконалити цей різновид снасті. Але "соска" в її первісному вигляді, як і раніше, залишається однією з найбільш часто використовуваних конструкцій для вилову не хижої риби.
Рецепт пшоняної каші для приманки
Щоб правильно приготувати кашу для приманки, потрібно довести до кипіння в каструлі одну склянку води, всипати туди дві склянки крупи і варити близько 15 хвилин. Після зняти з вогню і залишити остигати приблизно на півгодини. Для підвищення в'язкості в пшоняну кашу можна додати трохи комбікорму.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment