Зеленський зустрівся з головним майстер-сержантом бригади “Маґура” Валерієм Маркусом

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 28 червня, зустрівся з головним майстер-сержантом бригади "Маґура" Валерієм Маркусом.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку глави України у Facebook.

"Днями особисто нагороджував 47-му окрему механізовану бригаду, але саме сьогодні зустрівся з Валерієм. Дуже важливо отримувати інформацію щодо морального та бойового духу військових із перших вуст", – написав Зеленський.

Президент підкреслив, що відважні бійці "Маґури" зараз беруть активну участь у діях на фронті.

Що вони обговорили

"Обговорили зміни, впровадження яких в українському війську реально допомогло б поліпшити службу. Дякую Валерію за пропозиції щодо цифровізації та запровадження автоматизованих систем обліку, які дадуть змогу витрачати менше часу на паперову роботу й оперативно отримувати потрібну інформацію, звісно з урахуванням форм безпеки", – розповів президент України.

Зеленський також розповів, що вони обговорили реформу сержантського корпусу, зокрема й забезпечення достойного рівня заробітних плат для сержантів відповідно до їхнього досвіду служби.

"Наше військо та всі його складові частини мають бути сучасними й забезпеченими всім необхідним не лише на полі бою. Валерій Маркус, дякую за зустріч і за шеврони! Але про них пізніше", – додав наостанок Зеленський.

Нагадаємо, що сьогодні Маркус розповів про просування українських захисників, на що відреагував головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Ще новини

Leave a Comment