У Кам’янському діти встановили Національний рекорд України: подробиці

У Кам'янському 1 червня, у День захисту дітей, відбувся ряд заходів, приурочених до міжнародного свята. Серед усього, встановлення Національного рекорду України, який буде внесений до відповідного реєстру.
"Перемога поверне дитинство в Україну", – такий напис 270 дітей утворили в парку міста. Серед них були не лише машканці Дніпропетровщини, а й Харкова, Бахмута, Соледара та інших куточків України, які маленьким переселецям разом із сім'ями довелось залишити через повномасштабне вторгнення росії.

Ставши обрисами такого значущого вислову: "Перемога поверне дитинство в Україну", – юні українки та українці хотіли показати свою єдність та віру у відновлення миру після перемоги світла над темрявою.
Також випускники Кам'янського станцювали в парку вальс за всіх тих, хто не має такої можливості, адже росія за час повномасштабного вторгнення зруйнувала десятки навчальних закладів та позбавила тисячі школярів можливості провести свій випускний. А діти-переселенці утворили навколо них серце, як символ підтримки й віри в щасливе майбутнє нашої держави.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment