Езотерики попереджають: не зберігайте це в гаманці, інакше ніколи не розбагатієте

Відомо, що гроші, чи то купюри, чи то монети, мають потужну енергетичну пам'ять. Але обережно поводитися необхідно не тільки з грошима, а й із гаманцем, у якому вони зазвичай зберігаються.
Езотерики розповідають, що зберігання в гаманці деяких сторонніх речей загрожує невдачами й бідністю. Саме тому потрібно знати, чого в гаманці точно бути не повинно.
Предмети, що притягують енергію бідності
У вас ніколи не буде багато грошей, вважають езотерики, якщо ви зберігаєте в гаманці речі, яким там не місце. Вони склали список предметів, які не дадуть вам розбагатіти.
Сміття
Етикетки, папірці, фантики – це сміття, місце якому у відрі, а не в гаманці. Ці предмети не мають цінності, ніколи не стануть у пригоді. Вони енергетично порожні й їх потрібно позбутися.
Чеки
Вважається, що чеки, які лежать у гаманці упереміш із грошима, руйнують енергію фінансових потоків і спрямовують їх не в те русло. У відділеннях гаманця мають зберігатися виключно гроші. Якщо ви звикли зберігати чеки, складайте їх на полиці або в шухляді столу.
Сувенірні гроші
Багато хто вважає фальшиві купюри-сувеніри амулетом, що притягує багатство, і зберігає їх у гаманці. У езотериків з цього приводу інша думка. Такі купюри символізують обман і заважають розбагатіти.
Презервативи
Чоловіки іноді носять презервативи в гаманці, і, як виявляється, даремно. Робити цього не рекомендується, оскільки презерватив – це засіб для недопущення чогось нового. Це не найкращий символ для тих, хто хоче стати багатим, тому для зберігання презервативів краще вибрати інше місце.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment