Нова система оплати за розподіл газу: пояснення від “Нафтогазу”

В Україні змінився оператор розподілу газу, тому зміняться і реквізити на оплату наданої послуги.
Наразі облгази поступово переходять в управління компанії "Нафтогаз". Представники ТОВ "Газорозподільні мережі України" пояснили, що у зв'язку з переходом абоненти платитимуть за газ по-новому.
"Газорозподільні мережі України" – організація, яку було створено у вересні 2022 року для об'єднання облгазів. Тепер до її функцій входить відповідальність за регіональні компанії з розподілу газу.
Наразі під управління "Нафтогазу" вже перейшли облгази Харкова, Кривого Рогу, Дніпра і Кропивницького. У найближчому майбутньому під егіду нової керуючої компанії перейдуть і інші облгази.
У "Нафтогазі" розповіли, що збираються оптимізувати роботу сервісів. Квитанції за газ і його розподіл приходитимуть одночасно, буде покращено систему комунікації з абонентами в контакт-центрах.
Слід звернути увагу – після переходу зміняться реквізити на оплату газу. "У зв'язку зі зміною оператора з газорозподілу змінюється тільки розрахунковий рахунок.
Коректні реквізити оприлюднюються на сайтах і в соціальних мережах підприємств у регіонах, а платформи для прийому оплати автоматично оновлюються у зв'язку з розширенням ліцензійної діяльності.
При цьому, особові рахунки клієнтів залишаються ті ж самі", – пояснили представники компанії.
Показання лічильників необхідно надавати з 1 по 5 число кожного місяця на сервісі my.gas.ua. Оплату, як і раніше, можна здійснювати у відділеннях банків, у терміналах і у відділеннях "Укрпошти".
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment