Не тільки з фаршем: 5 несподіваних варіантів начинки для пельменів

Завдяки своїй простоті та ситості, пельмені приходяться до смаку багатьом гурманам. Але чи знали ви, що цю традиційну страву готують не лише з фаршем, але й з іншими начинками.
Ось 5 найнезвичніших варіантів наповнення пельменів, які сподобаються кожному.
Гриби зі шпинатом
Для приготування такого виду пельменів змішайте гриби, шпинат, цибулю, часник, додайте спеції за смаком. Потім замісіть тісто з борошна, яєць та води, розкатайте його та виріжте кола. На кожне коло покладіть трохи начинки та сформуйте пельмені.
Свіжі овочі
Погоджуємось, звучить незвично. Проте овочі дуже корисні для нашого організму, то чому б не покласти їх до пельменів? Щоб підготувати таку начинку, наріжте свіжі овочі (морква, буряк, капуста) і змішайте їх із зеленню та спеціями.
Сир та зелень
Змішайте сир, кріп, петрушку та додайте часник та спеції. Замісіть тісто та зліпіть пельмені. Відваріть у підсоленій воді до готовності.
Курка з грибами
Для приготування пельменів за таким рецептом наріжте куряче філе та печериці, обсмажте їх окремо на сковороді, додайте цибулю, часник та спеції на свій смак. Далі змішайте всі інгредієнти разом, сформуйте пельмені та зваріть у киплячій підсоленій воді.
З гарбузом та морквою
З такою начинкою пельмені вийдуть яскравими та особливо корисними. Для їх приготування очистіть гарбуз і моркву, натріть їх на дрібній тертці, перемішайте і запечіть в духовці до готовності. Потім змішайте з сиром, зеленню та яйцем. В кінці готові пельмені відваріть в підсоленій воді до готовності.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment