Не тільки для прання: як іще можна використати господарське мило

Ефективне для виведення навіть найважчих плям, господарське мило дуже часто застосовують і в інших сферах побуту.
За допомогою господарського мила дачники ефективно боряться зі шкідниками на городі. Проте, з якими іще побутовими завданнями може впоратися цей підручний засіб.
Видалення подряпин
На меблях або поверхнях зі скла та металу з’явилися дрібні подряпини? Приховати їх від людського ока допоможе звичайне господарське мило. Для цього нанесіть невелику кількість засобу на подряпину та залиште на кілька хвилин. Після цього насухо витріть та відполіруйте: результат не змусить на себе довго чекати.
Боротьба із пліснявою та грибком
Господарське мило відоме своїми антибактеріальними властивостями, тому його сміливо можна використовувати для виведення плісняви і грибка. Щоб досягти потрібного ефекту на уражену ділянку нанесіть товстий шар мила, залишіть на 1-2 години, потім змийте чистою водою та протріть поверхню тканиною.
Видалення неприємних запахів
Неприємні запахи на кухні та в інших кімнатах так само візьме на себе цей чудо-засіб. Варто лиш нанести кілька крапель води з господарським милом на тканину і протерти всі поверхні в тих кімнатах, де присутній сморід.
Догляд за улюбленим взуттям
Ще одна сфера застосування мила – це догляд за шкіряним взуттям. Якщо бажаєте продовжити термін його презентабельності, введіть у свою рутину таку процедуру. Нанесіть на взуття тонкий шар мила, дайте йому висохнути, а потім насухо витріть м'якою тканиною. Для досягнення ефективнішого результату повторіть.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment