Цього в оселі бути не повинно: чого потрібно позбутися, щоб уникнути неприємностей

Деякі звичні речі здатні псувати загальну атмосферу затишку і комфорту в будинку. Вони можуть мати негативну енергетику і буквально притягувати неприємності. Деякі з них присутні в будинках роками, а господарі дивуються – чому будинок здається незатишним. Позбувшись цього цілком можна оздоровити домашню атмосферу.
Вони приносять бідність і неприємності
Занадто багато дзеркал
Здавна відомо, що дзеркала мають енергетичну пам'ять. Наші предки навіть вважали, що дзеркало може забрати в людини душу. І хоча забобони, здебільшого, залишилися в минулому, сучасні фахівці вважають, що занадто багато дзеркал у домі тримати не потрібно. Вважається, що більше трьох дзеркал у будинку мати небажано.
Зламані електроприлади
Будь-які непрацюючі прилади в будинку забирають енергію – вважають фахівці з фен-шуй. Вони більше не вмикаються, не працюють і не приносять користі – отже, і зберігати їх не має сенсу. Натомість купіть новий прилад, який виконуватиме свої функції, а не займатиме місце.
Символи невдач і розчарувань
Майже в кожному домі є безліч речей, які асоціюються з різними подіями та періодами життя. І не всі вони несуть позитивні асоціації та спогади. Наприклад, призи та грамоти у сфері, в якій ви не досягли успіху, завжди нагадуватимуть про нездійснене. Позбутися варто і від речей, якими давно не користуються і навряд чи коли-небудь почнуть. Якщо на роликах не катаються вже багато років, найімовірніше, вони більше стануть у пригоді. Зберігати їх як пам'ять не варто.
Завали і нагромадження
Фахівці вважають, що в енергетично чистому будинку не буває завалів. У ньому має бути чисто й затишно. У шафах, комодах, у шухлядах під ліжками можна виявити безліч речей, якими давно не користуються. Вони начебто й не заважають – але на підсвідомому рівні такі завали діють гнітюче.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment