Як потрібно повертати посуд: порожній та чужий посуд несуть загрозу для вашого благополуччя

Направляючись у гості до родичів, друзів чи добрих сусідів, прийнято приносити на знак поваги частування в своєму посуді. Потім посуд необхідно обов'язково повернути власникам, причому зробити це слід правильно, щоб не накликати біду.
Згідно з давніми повір'ями, чужий посуд вдома призводить до проблем. Також це стосується поводження з порожнім посудом.
Як потрібно повертати посуд
Чужий посуд зберігає енергетику власників і може призводити до фінансових негараздів. Тому важливо якомога швидше його повернути господареві. Так само потрібно простежити, щоб ваш домашній посуд повернули.
Важливий нюанс: посуд не можна повертати порожнім. Через це можна злякати удачу, залучити неприємності в дім і навіть спровокувати сварку з тим, хто приніс частування. Тому, повертаючи посуд, треба покласти в нього якусь їжу як відповідне частування. Наприклад, це можуть бути цукерки, печиво.
Не можна, згідно з повір'ями, віддавати порожні пляшки, а також зберігати їх вдома. Краще одразу викидати порожню тару для напоїв.
Чому не можна залишати порожній посуд на столі
Вважається, що не можна класти на стіл порожні тарілки, чашки та інший посуд. Таким чином у дім закликається безгрошів'я. Щоб панував достаток та добробут, слід навпаки залишати на столі хоча б одну ємність з чимось смачним.
Чи можна дарити порожню чашку
Нехорошою прикметою вважається дарування порожньою чашки, особливо самотнім людям. Згідно з віруваннями, подібний подарунок приверне нещастя, як у фінансових справах, так і в особистому житті.
Якщо вам хтось подарував порожню чашку, треба попросити в дарувальника кілька монет.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment